Welkom bij

Wereldwinkel Twello

Kruidenwierook.

 

Kruidenwierook is van een andere klasse dan de bloemenwierook waarvan de Wereldwinkel een uitgebreid assortiment heeft.

De kruidenwierook heeft een bepaalde zachtheid, omdat er weinig bloemenolie-ingrediënten en meer gedroogde kruiden ingrediënten in worden gebruikt.

De ingrediënten van deze kruidenwierook branden met een kruid- en houtachtige geur, die met een lichte rook verspreid wordt. Deze kruidenwierook is, zoals alle wierook hand-gerold en verpakt in uniek gemarmerd papier van katoen.

Door het ontbreken van tussenhandel en door het Eerlijke Handel keurmerk is deze kruidenwierook half zo duur als andere merken (en dat terwijl het aantal stokjes en de kwaliteit hoger ligt!

Aloë Vera
Geurt als een zacht parfum dat je nog niet kent. Een prachtige geur met klasse en verfijning.

Anijs
Een anijs-zoete en zachte kruidige geur. Speels, blij en kindvriendelijk. Met een hint naar de vertrouwde geuren Amber en Kaneel en Kruiden van de bloemenwierook.

Eucalyptus Blauw
De Eucalyptus geur uit een onaangetaste schone natuur, met bijzondere ondertonen. Met een bepaalde frisheid, zachtheid en warmte (bijna amberachtig).

Eucalyptus
Een schone geur van pure eenvoud en erg aantrekkelijk. Een goed en mooi voorbeeld van een kruidenwierook. 

Kaneel blad
De geur van vriendelijkheid, ontspanning en warmte van Kaneel blad. Een geur om je in te wentelen. De geur is lichter en transparanter dan de geur van een kaneelstokje. 

Kaneel bast
De geur van kaneel bast is als de geur van een kaneelstokje. Eenvoudig, duidelijk en prettig.

Nochiblad tegen muggen
Een geur uit het hart van de natuur: donkergroen, compact en stevig, maar niet te sterk.
De bijzondere natuurgeur is goed te ruiken aan het wierookstokje. De bladeren van de Nochi struik uit Zuid-India worden daar gebruikt tegen muggen en hebben iets van een harsachtige geur.

Neem (Azadirachta indica)
De geur van de bladeren van de Neem boom hebben een reinigende werking. De geur heeft een kruidig karakter en heeft voor sommigen iets bloemigs.

Palo Santo Heilig Hout
Palo Santo heilig hout wordt van oudsher veel gebruikt bij reiniging en ritueel. Wij hebben er als eerste een prachtige kruidenwierook van gemaakt. Palo Santo geurt heerlijk en een beetje zoet.

Palo Santo Heilig Hout extra
De geur van Palo Santo Heilig Hout extra is meer harsachtig, wat zoeter, sterker en complexer met meer lagen. De geur is authentiek en avontuurlijk door iets jungleachtigs.

Rozemarijn
De zachte en speelse geur van rozemarijn, duidelijk en ongecompliceerd.

Rozemarijn Lavendel
De rozemarijn voor kinderen: heerlijk, vriendelijk en vriendschappelijk. Een echt mooie geur.

Salie
Salie wordt van oudsher gebruikt om de atmosfeer in ruimtes te reinigen. Daarbij is echter het probleem dat Salie voor de meeste mensen geen aantrekkelijke geur is.
Daaraan is een einde gekomen met onze werkelijk verrukkelijke Salie Kruidenwierook.

eschikbaar.